Maarssense in finale Miss Teen of Utrecht

zondag 17 maart 2019 19.17 uur | laatst gewijzigd: zondag 17 maart 2019 19.21 uur | auteur: Dansschool Spotlight

De 16- jarige Lisa Holtkamp uit Maarssen is één van de 12 tienermeiden die geselecteerd is als finaliste van Miss Teen of Utrecht 2019. De winnares mag door naar de landelijke finale van Miss Teen of the Netherlands.

De provinciale verkiezing is 20 april in Veenendaal. Tot die tijd nemen de finalisten deel aan fotoshoots, sportdagen, catwalk-, presentatie- en social mediatrainingen.

Lisa, havoleerling van het Niftarlake College in Maarssen; gaat een spannende en leerzame tijd tegemoet. Als finaliste gaat zij zich inzetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor stichting LINDA.foundation. Het fonds is bestemd voor ouders met kinderen die in financiële nood verkeren. (www.actievoorlindafoundation.nl/actie/lisa-holtkamp). Zij gaat een sport/dansdag houden op zondag 7 april in samenwerking met Dansschool Spotlight.

De finale bestaat uit een heuse bikini-, galaronde en een vragenronde. Naast het oordeel van de jury kan iedereen een stem uitbrengen op zijn/haar favoriete kandidaat. Iedereen kan Lisa steunen door op haar te stemmen via sms: Poll Utrecht Lisa naar 3010 (1,10 euro per stem)

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES