Ook dit jaar weer een kunstroute in Kockengen op 22 en 23 juni

vrijdag 22 maart 2019 10.04 uur | laatst gewijzigd: vrijdag 22 maart 2019 10.08 uur | auteur: Kunstroute Kockengen

Voor de vijfde keer wordt de Kunstroute in Kockengen gehouden. Gezien de mooie omgeving en de fraaie authentieke dorpskern kunnen de wandelaars en fietsers naast alle kunst ook weer genieten van deze prachtige omgeving in het groene hart.

De tentoongestelde kunst in Kockengen en omstreken zal naast schilderwerken ook bestaan uit beelden, houtsnijwerken en muziek in al zijn variaties. Vele kunstenaars hebben zich al weer aangemeld op dit eerste lustrum van de kunstroute in Kockengen.

De organisatie is nu al druk in de weer om van dit lustrum een speciale en grootse gebeurtenis te maken. Kunstenaars zijn tot eind April in de gelegenheid om zich in te schrijven voor deze 5e kunstroute van Kockengen.

Bent u, of kent u, een kunstenaar die het leuk vindt om te exposeren in Kockengen neem dan zeker even contact op met de organisatie via email info@kunstinkockengen.nl.

Voor bezoekers van de kunstroute van Kockengen zal vanaf begin juni veel informatie gedeeld worden over de tentoongestelde kunst en zijn kunstenaars via lokale kranten, facebook en de website www:kunstinkockengen.nl. Daarnaast zal er vanaf begin juni een open overzicht tentoonstelling in Kockengen gehouden worden waar van elke kunstenaar een representatief werk getoond zal worden. Al met al belooft het een lustrum waardige happening van deze kunstroute te worden.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES