McDonald’s restaurants uit Maarssen en Breukelen gaan samen de strijd aan tegen zwerfafval

zaterdag 23 maart 2019 17.47 uur | laatst gewijzigd: zaterdag 23 maart 2019 17.50 uur | auteur: Redactie RTV Stichtse Vecht

Op zaterdag 23 maart sloegen McDonald’s restaurants uit Maarssen en Breukelen samen de handen ineen tijdens de Landelijke Opschoondag. De Landelijke Opschoondag is een jaarlijks initiatief van Stichting Nederland Schoon, waarbij bedrijven, gemeenten en vrijwilligers samen de strijd aangaan tegen zwerfafval. De McDonald’s restaurants uit Maarssen en Breukelen hebben zich aangesloten en organiseren daarom allen op 23 maart een opschoonactie. Door op deze dag samen met de buurt in actie te komen, vragen zij in de hele regio extra aandacht voor zwerfafval.

Franchisenemer Leen van ’t Hoog uit de regio laat weten: “Onze medewerkers doen er iedere dag al alles aan om zwerfafval te verminderen. Zij ruimen meerdere keren per dag de omgeving op. Niet alleen het McDonald’s terrein, ook de omgeving ruim buiten onze restaurants wordt meegenomen. Op zaterdag 23 maart kwamen wij samen met de buurt nog eens extra in actie, om te laten zien dat een schone opgeruimde omgeving een gezamenlijke verantwoordelijkheid is. Zo gaan we met zijn allen de strijd aan tegen zwerfafval!”

 

 

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES