Fay Kistemaker & Celeste Berger Clubkampioenen Virto 2019

zondag 14 april 2019 12.26 uur | laatst gewijzigd: zondag 14 april 2019 13.30 uur | auteur: Virto

Het zit er weer op de jaarlijkse Virto Clubkampioenschappen en wat heeft iedereen goed zijn best gedaan en mooie oefeningen laten zien! In de ochtend mochten de selectiemeiden hun oefeningen aan de jury laten zien. Er deden zo’n 34 kinderen mee.

Bij de (pre) instap D2 is Esmée Blauw eerste geworden, Suzie Moonen werd 2e en Stella Knol behaalde de 3e prijs! Bij Pupil 1 D2 was de eerste prijs voor Fay Kistemaker, de 2e prijs voor Anna Hage en de 3e prijs voor Fenne van Heusden! Bij Pupil 2 D2 was de eerste prijs voor Indy van Nood, de 2e prijs voor Nienke Wagemakers en de 3e prijs voor Elise Bon! In de categorie Jeugd 1 D2/D3 was de eerste prijs voor Caroline van Haeften, de 2e prijs voor Luna Spaan en de 3e prijs voor Anna Veldhuizen.

In de categorie Jeugd 2 / Junior 1 & 2 was de 1e prijs voor Kiki Rietveld, de 2e prijs voor Merlinde de Bie en de 2e prijs voor Lot van de Broek. Van harte gefeliciteerd allemaal! De Clubkampioen van de selectie 2019 is FAY KISTEMAKER geworden en zij nam de wisselbeker mee naar huis!

In de middag stonden de wedstrijden van de recreatie kinderen op het programma. Er deden zo’n 26 kinderen mee. Voor sommigen hun allereerste turnwedstrijd en dat is best spannend om aan een echte jury te laten zien wat je de afgelopen maanden bij trainster Kim geleerd hebt. Bij niveau 6 was de 1e prijs voor Hetley Hartman, de 2e prijs voor Stella Peltason en de 3e prijs voor Bente Edens. Bij niveau 5 was de 1e prijs voor Veerle Liebregts, de 2e prijs voor Jeen Mannan en de 3e prijs voor Juul Mulder. Bij niveau 4 was de 1e prijs voor Feline van de Linden, de 2e prijs voor Lorena Brons en de 3e prijs voor Ketlien Enow. Bij niveau 3 was de 1e prijs voor Amber van Vliet en de 2e prijs voor Queenisha Hazeleger. Bij niveau 2 was de 1e prijs voor Celeste Berger, de 2e prijs voor Joëlle Blauw en de 3e prijs voor Megan van Vliet.

CLUBKAMPIOEN bij de RECREATIE van 2019 is CELESTE BERGER geworden. Zij behaalde de meeste punten van alle recreatie turnsters en mag de wisselbeker een jaar lang op haar kamer zetten! Virto felicteert alle kinderen en bedankt alle helpende ouders, juryleden, catering, organisatie achter de schermen, wedstrijdleiding, trainers, jurymeisjes, sjouwers, opbouwers, afbouwers, geluidsman, etc. voor de hulp om deze dag mogelijk te maken! Meer info op de website en op de facebookpagina van Virto Breukelen.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES