FC Twente JO15-1 tweede deelnemer 34e JO15-1 toernooi

zondag 14 april 2019 18.27 uur | laatst gewijzigd: maandag 15 april 2019 08.59 uur | auteur: Erwin Wildschut
Foto: Gerrit

Met trots kunnen wij als tweede deelnemer aan ons 34e internationale JO15-1 toernooi, FC Twente JO15-1 aan u voorstellen. Het toernooi wordt gespeeld op zaterdag 8 en zondag 9 juni aanstaande.

orige editie deden de Tukkers voor het eerst mee en behaalden direct de finale, die verloren werd van West Bromwich Albion. We hebben begrepen dat FC Twente uit is op revanche en de 34e editie wil gaan winnen.

De JO15-1 van dit seizoen wordt getraind en gecoached door Jeffrey de Visscher met assistentie van Daan Jalving. In de najaarscompetitie speelde het team in de zogenaamde Eredivisie Laag en werd daar zeer verdienstelijk tweede. Dit betekende promotie naar het allerhoogste platform, de Eredivisie Hoog. Daar heeft de ploeg het een stuk lastiger.

Het mag duidelijk zijn dat OSM met FC Twente een ploeg van de absolute nationale top heeft vastgelegd en daar zijn we enorm trots op. Reden te meer om dus 8 en 9 juni met dikke stift in uw agenda te noteren!

Mocht u mogelijkheden zien om het toernooi te ondersteunen, richt uw suggestie dan aan c1toernooi@osm75.nl.

Neem een kijkje op de webpagina's van ons toernooi. Daar vindt u onder andere een overzicht van alle deelnemende teams en hetprogramma.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES