Jubileum Bosch Hoveniers uit Vreeland

dinsdag 14 mei 2019 10.27 uur | laatst gewijzigd: dinsdag 14 mei 2019 11.30 uur | auteur: Bosch Hoveniers

Bosch Hoveniers groeit na tien jaar nog steeds Ruben Bosch begon, direct na zijn opleiding tot hovenier, op 13 mei 2009 voor zichzelf. Daarmee bestaat Bosch Hoveniers deze week precies tien jaar. Het bedrijf groeit nog steeds en daar zijn we trots op.

De hovenier uit Vreeland heeft in tien jaar tijd een vaste klantenkring opgebouwd en heeft een prima reputatie, zowel in de regio Stichtse Vecht als daarbuiten. Bosch Hoveniers zorgt zowel voor ontwerp, aanleg als onderhoud van tuinen. Zo onderhoudt Ruben met zijn mensen het groen van diverse buitens aan de Vecht. Hij benadrukt graag het belang van goed onderhoud.

“Mensen willen dat hun tuin er mooi bijligt, maar dat gaat niet vanzelf. Een tuin leeft en is constant in beweging. Dat vraagt om regelmatig onderhoud, het hele jaar door.” Bijzondere opdrachten in de afgelopen tien jaar, waar Ruben met trots op terugkijkt, waren onder meer het aanleggen van speelpleinen bij scholen en kinderdagverblijven, het plaatsen van bomen in een veestal en het realiseren van dakterrassen in Amsterdam.

Ruben combineert de passie voor zijn vak met Hollandse nuchterheid. “Het is hard werken en niet altijd in het zonnetje. Maar we zijn steeds weer trots als een nieuwe tuin af is.” Hij heeft al vanaf de start meer dan genoeg werk. Door het succes groeit zijn bedrijf nog steeds en dus is er behoefte aan nieuw personeel. “Ik heb ruimte voor een ervaren hovenier en voor een leerling-hovenier. We hebben een leuk en jong team, dat versterking kan gebruiken.”

De oprichter van Bosch Hoveniers vierde het tienjarig bestaan van zijn bedrijf op 13 mei samen met andere ondernemers, die net als hij lid zijn van de businessclub van de golfbaan in Loenen. Daar werd Ruben door zijn familie en zijn vrouw Evelien verrast met een heerlijke taart en een smakelijk cadeaupakket. Vervolgens mocht hij tijdens een onderlinge competitie ook even de golfstokken ter hand nemen. Wie wil weten wat Bosch Hoveniers te bieden heeft, of belangstelling heeft voor de openstaande vacatures, kan terecht op Facebook of op www.boschhoveniers.nl.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES