Regionieuws: Keurmerk Veiligvoedsel.nl voor 6 locaties van Zorggroep De Laren!

woensdag 15 mei 2019 19.25 uur | laatst gewijzigd: woensdag 15 mei 2019 20.28 uur | auteur: Zorggroep de Laren

Op vrijdag 10 mei jl. zijn de certificaten uitgereikt voor het behalen van het Keurmerk Veiligvoedsel.nl. Tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Villa Sluysoort in Maarssen, werden de 6 certificaten overhandigd door de heer Gert-Jan Hemmers, directeur van Stichting Veiligvoedsel.nl. (Foto Lia Zaal).

De uitreiking van het Keurmerk Veiligvoedsel.nl aan Zorggroep De Laren is een bijzondere gebeurtenis. Niet één, maar maar liefst 6 certificaten zijn uitgereikt aan de locaties Villa Marijke Elisabeth te Hilversum, Villa De Kleine Heide te Son en Breugel, Villa Hamer te Berg en Dal, Villa Hoefstaete te Bosch en Duin, Villa MaJa te Rhoon en Villa Sluysoort te Maarssen. 

Binnen een jaar na de start van het Keurmerktraject hebben alle 6 locaties het Keurmerk gehaald. Een prestatie waar de medewerkers meer dan trots op kunnen zijn. Een resultaat als dit kan alleen worden behaald door enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Een groot compliment voor alle medewerkers!

Met het Keurmerk Veiligvoedsel.nl  toont Zorggroep De Laren aan dat zij voldoet aan de warenwettelijke eisen omtrent hygiëne en voedselveiligheid. Om in aanmerking te komen voor het Keurmerk Veiligvoedsel.nl dient een organisatie een 7,5 of hoger te scoren tijdens de keuring. Na een toetsing op ongeveer 250 punten per locatie, behaalde Zorggroep De Laren gemiddeld per locatie een 8,4 variërend tussen een 7,9 en 9,4, waarmee het keurmerk ruimschoots is behaald!

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES