Politie zoekt twee meisjes op scooter - ongeval met 80-jarige

woensdag 22 mei 2019 08.06 uur | laatst gewijzigd: woensdag 22 mei 2019 09.17 uur | auteur: Redactie RTV Stichtse Vecht
Foto: Jan Van Dam

De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding op de Huis ten Boschstraat in Maarssen ter hoogte van de Termeerbrug . Op maandag 20 mei is daar rond 14.30 uur een 80-jarige vrouw afgesneden door twee meisjes op een scooter. De dame is daarbij hard ten val gekomen. De meisjes op de scooter zijn, ondanks geroep van omstanders, hard doorgereden over de zandweg richting de Oostwaard . Het slachtoffer is met de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis voor onderzoek.

GEZOCHT
De twee meisje reden mogelijk op een beige scooter van het merk Vespa met een blauwe kentekenplaat. Ze droegen allebei een helm. De persoon die achterop de scooter heeft mogelijk blond haar en droeg een rood kort jasje. Beide meisjes hebben een blanke huidskleur.

TIPS?
Heeft u het ongeval zien gebeuren, herkent u de beschrijving van de daders of heeft u de scooter zien wegrijden? Belt u met informatie naar 0900-8844. Uw tips anoniem melden kan ook, via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Camerabeelden
De politie is op zoek naar mogelijke camera’s in de omgeving. 'Heb je camera’s die het incident of scooter hebben vastgelegd, laat het ons weten', aldus de politie op social media. 

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES