Maatschappelijke Stagemarkt trekt record aantal leerlingen

donderdag 23 mei 2019 20.25 uur | laatst gewijzigd: donderdag 23 mei 2019 21.27 uur | auteur: Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht

Ruim tweehonderdvijftig leerlingen en hun ouders bezochten op woensdagavond 22 mei de Maatschappelijke Stagemarkt (MaS-markt). Ruim twintig organisaties presenteerden zich op de markt die werd georganiseerd door de Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht. De informatieve avond vond plaats in de aula van RSG Broklede in Breukelen. (Foto Robert Soen)

Tijdens een maatschappelijke stage doen leerlingen van RSG Broklede en Broeckland College twintig uur vrijwilligerswerk in de gemeente. Maaike Schalk van de Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht: “Geweldig om te zien dat zoveel leerlingen naar Broklede kwamen om een leuke stageplek te vinden. De deelnemende organisaties waren erg te spreken over de grote animo. De maatschappelijke stage is dan ook een unieke kans om jongeren bij hun organisatie te betrekken.”

Online stage zoeken
Ook online kunnen leerlingen een maatschappelijke stage zoeken bij een lokale organisatie via de vacaturebank van Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht op www.vrijwilligersstichtsevecht.nl.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES