RTV Stichtse Vecht

Bent u onze nieuwe (vrijwillige) collega?

De Vereniging Activiteitenbus Maarssen beschikt over vier personenbussen (met rolstoellift) die dagelijks onderweg zijn in Maarssen, Tienhoven en Oud-Zuilen. Onze vrijwilligers halen mensen op die niet meer op eigen gelegenheid kunnen reizen.

Met de activiteitenbus is het gelukkig mogelijk om tegen een bescheiden bijdrage, vervoerd te worden naar o.a. familie, clubs, dagverzorging, winkel-centrum, arts of kapper. Op dit moment zijn wij op zoek naar een vrijwillige receptionist(e).                

U bemant onze receptie in Maarssen-dorp en uw werktijden zijn van 9.00 tot 11.00 uur (werkdag in overleg). U heeft telefonisch klantencontact, neemt ritten aan en verwerkt die ook. Af en toe komt er een cliënt langs op kantoor. Aan de hand van de aanvragen stelt u de rittenlijst samen voor de chauffeurs. Wij zorgen ervoor dat u zorgvuldig wordt ingewerkt en begeleid. U maakt deel uit van een gezellig en collegiaal team, dat een aantal keren per jaar vergadert.

Bent u geïnteresseerd, heeft u affiniteit met ouderen en kunt u overweg met Excel? Neem dan contact op met 0346-290715 tussen 9 en 11 uur of mail naar activiteitenbus@welzijnsv.nl