Wijkcentrum OverNoord: Atelier Buitengewoon schildert Zuid-Amerika

vrijdag 31 mei 2019 16.57 uur | laatst gewijzigd: vrijdag 31 mei 2019 18.07 uur | auteur: Wijkcentrum Breukelen Noord

Atelier Buitengewoon is een creatieve dagbesteding voor mensen met een beperking van allerlei niveau´s, leeftijden en aandoeningen. Iedereen mag bij het atelier zijn zoals hij of zij is en de eigenwaarde en structuur wordt gestimuleerd met behulp van kunst en creativiteit.

Bij Atelier Buitengewoon worden er dan ook zeer uiteenlopende kunstwerken gemaakt. Er wordt bijvoorbeeld geschilderd, geboetseerd, getekend en ook textiel bewerkt en meubels gemaakt.

Speciaal voor de expositie in wijkcentrum OverNoord zijn de kunstenmakers van het atelier aan de gang gegaan met het thema Zuid-Amerika. Komt dat zien en ervaar hoe kleurrijk en bijzonder de werken zijn die gemaakt worden bij het atelier.

De werken zijn ook te koop. De grote schilderijen kosten € 75,00 en de kleine portretten € 20,00. Bel voor meer informatie met Quina tel.nr. 06-39420900 of stuur een e-mail naar info@atelier-buitengewoon.nl

De expositie in het wijkcentrum is te zien van 17 mei - 17 augustus. Op dinsdag en donderdagmorgen van 09.00 tot 12.00 u is het wijkcentrum open. De rest van de openingstijden zijn variabel. Op de activiteiten kalender van de website van Over-Noord is meer te lezen.
Adres: Wijkcentrum Over-Noord, Vrijheidslaan 4, Breukelen www.over-noord.nl

Wil je meer weten over het atelier dan kun je kijken op www.atelier-buitengewoon.n


MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES