Doe mee met team Maarten van der Weijden en zwem de 11-stedentocht in zwembad Safari

zaterdag 01 juni 2019 07.14 uur | laatst gewijzigd: zaterdag 01 juni 2019 08.19 uur | auteur: Robbert Oelp

Maarten van der Weijden zwemt op vrijdag 21 juni opnieuw de 11-stedentocht. Doe mee en help Maarten om geld in te zamelen voor kankeronderzoek! Meezwemmen kan dit keer ook in zwembad Safari. Sportfondsenbad: 'Steun Maarten en zwem mee! Net als Maarten kan jij op de dag dat hij start geld ophalen maar dan in ons eigen wedstrijdbad. Haal jij de 11-honderd meter (44 banen)? Wij tellen de meters die je maakt. Na elke vier banen ontvang je een knip in jouw 11-stedenzwemkaart! Zwem je minder? Ook geen probleem. Het gaat er vooral om zoveel mogelijk geld aan de foundation te geven. Al doe je alleen maar je grote teen in het water.'

Grote prestaties van kleinere deelnemers
Ook kleine(re) bezoekers kunnen meedoen. Ben je jonger dan 12 jaar? Zwem dan 11 banen! Na elke baan ontvang je een knip in jouw 11-stedenzwemkaart.

Een prestatie door jou voor kankerpatiënten
Zwem je mee? Deelname kost 11 euro. Wij doneren dit volledige bedrag aan de Maarten van der Weijden Foundation. Tickets koop je online via onze webshop.

Extra sponsorgeld ophalen
Enthousiast? Via onze Sportfondsen zwembad Safari sponsor pagina kun je je ook laten sponsoren voor jouw prestatie door vrienden, kennissen, collega’s en klasgenoten. Het geld gaat naar de Maarten van der Weijden Foundation. Klik hier en maak je eigen sponsorpagina aan en haal zoveel mogelijk geld op! Voor wie liever op het droge blijft maar natuurlijk wel als sponsor de zwemtocht wil steunen die kan dat doen via één van de deelnemers of via de pagina van ons eigen bad. Klik dan hier voor meer informatie.

Vrijdag 21 juni
Tijd: tussen 15:00 tot 20:30 uur
Deelname: € 11,00 en deze komt volledig ten goede van de Maarten van der Weijden Foundation

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES