Het is bijna zover....het 34e OSM '75 JO15-1 toernooi!

zondag 02 juni 2019 20.38 uur | laatst gewijzigd: zondag 02 juni 2019 20.44 uur | auteur: Erwin Wildschut

Inmiddels zijn alle deelnemers bekend en verheugen we ons op het toernooi.

Het is tijd om dit sportieve seizoen af te sluiten met het grootste toernooi van het jaar!
Voor de 34e keer, sinds de oprichting ervan in 1985 door Jan Kees Jacobse, vindt het internationale JO15 toernooi plaats.

Nu alle deelnemende teams bekend zijn is het op 8 en 9 juni dan eindelijk zover, het 34e JO15 toernooi vindt plaats!

Met geweldige teams van nationale en internationale klasse kan het niet anders dan dat het een enorm spectaculair en spannend toernooi wordt. Dit jaar mogen we voor het eerst een Spaanse deelnemer toevoegen aan het speelschema en daar zijn we enorm trots op. Daarnaast hebben we ook clubs uit Schotland en Denemarken die we mogen verwelkomen.

De laatste weken hebben we de 8 deelnemende teams aan je voorgesteld. Om je geheugen op te frissen:
1. OSM'75
2. FC Twente
3. FC Kopenhagen
4. Excelsior
5. Deportiva La Coruna
6. ADO Den Haag
7. Aberdeen
8. FC Dodrecht

Naast mooie duels is er ook voldoende te doen voor de aanwezige spelers en toeschouwers. Zo kun je wat te eten of te drinken krijgen op ons Horecaplein, zijn er speeltoestellen voor onze jongere gasten en is er een loterij waar mooie prijzen te winnen zijn!

Zoals bij alle toernooien is er ook dit keer een enorme inzet van onze vrijwilligers. Zonder o.a de toernooicommissie, (assistent)scheidsrechters, kantinepersoneel, wedstrijdsecretaris en sponsoren is dit toernooi niet mogelijk. Met dit geweldige team van vrijwiligers hopen wij er voor iedereen een sportief toernooi van te maken.

We hopen dat we geweldig weer hebben en verwachten dat JIJ er ook bij bent om OSM'75 aan te moedigen richting de overwinning. De entree is gratis, dus neem vrienden en familie mee om te genieten van geweldige wedstrijden. Misschien zie jij de nieuwe Messi wel spelen, wie zal het zeggen.

Heel graag tot 8 en 9 juni.

Wil je meer weten over het prrogramma en de teams neem dan een kijkje op de webpagina's van ons toernooi. Daar vindt u onder andere een overzicht van alle deelnemende teams en het programma.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES