29 juni 2019: Blauwe Reiger Open

maandag 03 juni 2019 10.14 uur | laatst gewijzigd: maandag 03 juni 2019 11.18 uur | auteur: Tennisvereniging de Blauwe Reiger

In de eerste week van juli 2019 (vanaf zaterdag 29 juni) begint het leukste tennistoernooi van de regio Utrecht weer: “Blauwe Reiger Open” met dit jaar als thema “Ik hou van Holland”. Het tennispark wordt aangekleed in Hollandse kleuren en onze bar verzorgt tal van Hollandse hapjes en drankjes. De Hollandse feestavond bij de Blauwe Reiger vindt plaats op vrijdagavond 5 juli.

Van zaterdag 29 juni tot en met zondag 7 juli is iedereen weer van harte welkom om het tennispark in Reigerskamp te Maarssen te bezoeken om spannende wedstrijden bij te wonen en van de Hollandse sfeer te genieten.

Voor tennisliefhebbers die willen meedoen aan het toernooi: schrijf je zo snel mogelijk in via www.toernooi.nl met als zoekterm “BlauweReigerOpen”. Dit kan tot en met 22 juni.

Om op de hoogte te blijven over alles wat met het toernooi te maken heeft: volg de facebookpagina BlauweReiger Open. De commissie hoopt jullie te verwelkomen vanaf eind juni bij de tennisvereniging de Blauwe Reiger.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES