'Magic' thema Timmerdorp Maarssen-Dorp

maandag 03 juni 2019 22.22 uur | laatst gewijzigd: maandag 03 juni 2019 21.25 uur | auteur: Timmerdorp Maarssen-Dorp
  • Foto: Marko Hoven
  • Foto: Marko Hoven
  • Foto: Marko Hoven
  • Foto: Richard van Rooijen
  • Foto: Marko Hoven
  • Foto: Richard van Rooijen

Het 15e Jan Campert Timmerdorp gaat weer los in de laatste week van de zomervakantie. Ook dit jaar hoopt de organisatie dat het maximale deelnemersaantal bereikt kan worden. Dit ligt natuurlijk aan of we genoeg materialen en vrijwilligers hebben in augustus. Maar het aanmelden gaat natuurlijk wel op tijd van start, zodat een ieder hun vakantieplanning kan maken.

Aanmelden
De aanmelding is op vrijdagavond 14 juni vanaf 20 uur tot 21:30. (Maarssen-dorp) Deze aanmelding is individueel!  Het aanmelden kan via de website www.timmerdorpmaarssen.nl/dorp. Op de aanmeld pagina word je een wachtrij geplaatst, hierna wordt je vanzelf doorverwezen naar het formulier. Let goed op dat je de juiste gegevens gebruikt. Binnen twee weken na aanmelding krijgt iedereen bericht of je wel of niet staat ingeschreven als deelnemer van het Timmerdorp 2019. Alle afvallers komen automatisch op onze wachtlijst te staan. 

Groepjes
Alle deelnemers komen met naam op de website. Hierdoor weet je met wie je groepjes kan maken. De groepjes zien we dan wel aan de poort op de eerste dag. Maak je van te voren al groepjes van 5? Er is altijd kans dat ze niet allemaal kunnen meedoen. Houdt hier rekening mee!!

Timmerdorp
Maandag 26 augustus beginnen we ’s ochtends vroeg met bouwen en we eindigen op donderdagavond 29 augustus met de prijsuitreiking. Het Timmerdorp in Maarssendorp is voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 11 jaar. Zoals al jaren wordt het gehouden op het land van familie R. J. van den Oosten, aan het einde van de Zogweteringlaan. Check onze site, maar vooral ook onze facebookpagina op nieuwe berichten. Wie weet komen we binnenkort wel weer live!

Thema
Dit jaar beloofd een magisch jaar te worden, bedenk maar alvast wat je allemaal met magie kan doen… Wordt het goochelen met hout of toch een enge heksenhut? Alle ideeën zijn welkom voor een betoverend Timmerdorp! 

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES