Feestelijke opening van de dubbele glastentoonstelling van Petra Sophia Roffel en Tjeerd Schuhmacher

woensdag 05 juni 2019 10.53 uur | laatst gewijzigd: woensdag 05 juni 2019 11.56 uur | auteur: Kunst met een koekje

Bij Kunst met een Koekje op de Kaatsbaan in Maarssen is op zaterdag 8 juni van 15:00 tot 17:00 de feestelijke opening van de dubbele glastentoonstelling van Petra Sophia Roffel en Tjeerd Schuhmacher, die loopt van 11 juni t/m 22 juni.

Glas is een bijzonder materiaal, dat zich in vele vormen laat presenteren Tjeerd, natuurmens van weinig woorden, wordt gelukkig van werk met strakke lijnen en sobere vormen. Petra is zich volop aan het ontwikkelen, en laat zich hierin graag aan de hand nemen en uitdagen door het materiaal, dat zij in al haar facetten wil doorgronden. Zij schuwt hierin het avontuur niet en maakt dankbaar gebruik van alle indrukken die zij opdoet tijdens haar vele reizen.

Naast de opening van de glastentoonstelling wordt zaterdag, op dezelfde tijd, ook de portretwand officieel in gebruik genomen. Hier zullen van verschillende portretkunstenaars voorbeelden van hun werk te bewonderen zijn, met als achterliggende gedachte dat je, wanneer je een portret van jezelf, een dierbare, of zelfs je huisdier wilt hebben, het fijn is om te kunnen kiezen uit meerdere uiteenlopende stijlen. En met de bijbehorende informatiemap wordt het nog eenvoudiger: Daarin vind je alles wat je weten moet over de schilders, de werkwijzen, en de tarieven. Kom de kunstenaars en hun werken ontmoeten en laat je inspireren!

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES