Koninklijke Onderscheiding voor Lintjesregen 2020 aanvragen voor 1 juli 2019

donderdag 13 juni 2019 19.48 uur | laatst gewijzigd: donderdag 13 juni 2019 20.52 uur | auteur: Robbert Oelp

Burgemeester van Mastrigt heeft op 26 april jl. tien Koninklijke onderscheidingen mogen uitreiken aan mensen die zich belangeloos hebben ingezet voor de gemeenschap in Stichtse Vecht. Een mooie blijk van erkenning en een gewaardeerd gebaar. Ook in 2020 worden weer lintjes uitgereikt. Kent u iemand die ook een lintje verdient? U kunt deze persoon voordragen bij de gemeente. (Archieffoto RTV Stichtse Vecht)

Voordragen kan tot uiterlijk 1 juli!
Wie een lintje wil aanvragen voor een inwoner van Stichtse Vecht die zich bijzonder heeft ingezet voor de gemeenschap, staat voor een flinke klus. De juiste gegevens moeten worden achterhaald en ondersteuningsbrieven verzameld. Iemand komt in aanmerking voor een lintje als deze persoon zich minimaal 15 jaar lang 6 tot 8 uur per week heeft ingezet in het vrijwilligerswerk of voor een vereniging. 

Een aanvraag voor een lintje heeft een lange weg af te leggen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het complete dossier voor de aanvraag voor een Koninklijke onderscheiding voor de lintjesregen van 2020, uiterlijk op 1 juli 2019 binnen moet zijn. 

Vragen?
Neem vooraf altijd contact op met de gemeente, afdeling Kabinet, e-mail kabinet@stichtsevecht.nl of telefoonnummer 14 0346 over de haalbaarheid. Zij kunnen u ook een voorstelformulier (zie ook www.lintjes.nl) en een stappenplan verstrekken.

Bijzondere gelegenheid
Wilt u een lintje aanvragen voor een bijzondere gelegenheid, bijvoorbeeld een afscheid? Ook dan kunt u het beste ruim van tevoren eerst even contact opnemen met de afdeling Kabinet. Houdt u er rekening mee dat het complete dossier minimaal 6 maanden vóór de uitreikingsdatum bij de gemeente binnen moet zijn. 

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES