OSM '75 Zaterdag 2 handhaaft zich in res. 2e klasse!

zondag 16 juni 2019 12.52 uur | laatst gewijzigd: zondag 16 juni 2019 14.12 uur | auteur: Erwin Wildschut

Na een zwaar seizoen en een nacompetitie heeft onze Zaterdag 2 zich gister gehandhaafd in de reserve tweede klasse. Voor de selectie is dit enorm belangrijk.

De laatste maanden is er hard geknokt voor het resultaat dat vandaag werkelijkheid werd. Afscheid nemend trainer Allard Maltha zei al dat het niveau in de tweede klasse een stuk hoger was. De hele nacompetitie heeft hij gehamerd op het belang van handhaving en vroeg de groep steeds weer scherpte en inzet.

Gister dus de finale op het neutraal terrein van Geinoord, tegen Odysseus Za3. De hele wedstrijd was OSM echt de bovenliggende partij met veruit het meeste balbezit. Odysseus gooide de boel achterin op slot en gokte op de snelle voorwaartsen. Deze werden door de verdediging van OSM vakkundig onschadelijk gemaakt.

Pas toen Ody wat meer naar voren ging voetballen werd de wedstrijd wat aantrekkelijker en ontstonden er ruimtes voor OSM. In de 80e minuut kwam OSM dan eindelijk op voorsprong na een fraaie intikker van Jari op voorzet van Mike. Ody moest nu echt komen en daar wisten de geel blauwen wel raad mee. Een schitterende solo van Enrique maakte een eind aan alle onzekerheid. Volgend jaar dus weer tweede klasse. Top gedaan mannen.

Vanaf deze plek ook een woord van dank aan afscheid nemend trainer Allard Maltha, fantastische man voor de club. Allard gaat volgend seizoen onze talenten van de JO17-1 trainen. Allard, dank je wel en succes volgend seizoen!

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES