7e Run for Ruurd groot succes!

zaterdag 22 juni 2019 13.04 uur | laatst gewijzigd: zaterdag 22 juni 2019 14.07 uur | auteur: Corine van Besouw
  • Foto: Ronald John (RoBi Fotografie)

De 6e zomereditie van de Run for Kika werd op 16 juni in Utrecht gehouden. Het Maarssenbroekse team Run for Ruurd was voor de 7e keer aanwezig bij de Run for Kika met een groots team van meer dan 100 renners van jong (3 jaar) tot oud (60-).

Renners uit Maarssen en omgeving bestaande uit vrienden, familie, via school, sportverenigingen en collega's, die Ruurd, zijn familie en Kika een warm hart toe dragen. Run for Ruurd was het 'beste team' en heeft ruim 22.000 euro opgehaald voor Kika, voor meer onderzoek voor betere genezingskansen voor kinderen met kanker.

Ruurd mocht met zijn vrienden op het podium de cheque in ontvangst nemen. In totaal is door alle renners in Utrecht een bedrag van ruim 190.000 euro opgehaald. Een bedrag om trots op te zijn! Het was een zonovergoten dag waar Ruurd voor de 7e keer bij kon zijn om 'zijn team' aan te moedigen bij de finish.

Ruurd heeft genoten van deze prachtige dag en wil iedereen die heeft gerend e/o gesponsord hartelijk danken voor hun bijdrage. Want nog steeds overlijdt 25% van de kinderen met kanker hieraan. Sponsoring is daarom nog steeds heel erg nodig.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES