KPN NetwerkNL start in Maarssen Oost met aanleg glasvezelnetwerk

dinsdag 25 juni 2019 09.56 uur | laatst gewijzigd: dinsdag 25 juni 2019 10.59 uur | auteur: Redactie RTV Stichtse Vecht

KPN NetwerkNL maakte deze week bekend dat ze glasvezel aan gaat leggen in Maarssen Oost. De uitrol in Maarssen Oost is onderdeel van de plannen van KPN NetwerkNL om de komende drie jaar circa een miljoen huishoudens in Nederland van glasvezel te voorzien. Vanaf 24 juni 2019 starten de werkzaamheden in Maarssen Oost.

Datagebruik stijgt met 30%.
“In elk huishouden neemt het datagebruik sterk toe. We kijken digitale tv, gamen, luisteren muziek via internet en streamen filmpjes. Ook komen er steeds meer slimme apparaten bij. Ons datagebruik stijgt in Nederland elk jaar met zo’n 30%. Glasvezel kan die groei aan. Doordat KPN NetwerkNL straat voor straat het glasvezelnetwerk kosteloos aan gaat leggen in Maarssen Oost, zijn de inwoners na de aanleg van glasvezel klaar voor alle mogelijkheden van het internet in de toekomst’’, aldus René van den Heuvel.

Meer informatie
Inwoners kunnen voor alle vragen over de aanleg, planning en voordelen van glasvezel vanaf woensdag 10 juli 2019 terecht bij het glasvezelinformatiepunt op het Harmonieplein, voor de ingang van Dirk van den Broek in Maarssen. Doe de postcodecheck op kpnnetwerk.nl en schrijf u in voor onze glasvezelupdates om op de hoogte te blijven van de werkzaamheden.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES