Kop is eraf, ParkPodium 2019 is een feit

maandag 01 juli 2019 07.31 uur | laatst gewijzigd: maandag 01 juli 2019 08.34 uur | auteur: ParkPodium

Parkpodium is weer begonnen, vanaf nu voorlopig iedere zondag van 14.00 tot 16.00 uur in Park Boom en Bosch in Breukelen. De spits werd afgebeten door de band VanIwaarden met een geweldig optreden en na de pauze was de beurt aan twee echte profs bij elkaar, Han van Eijk en Julia Loko. (Foto's Aart Reitsma)

Alles zat mee; lekker weer, topartiesten en een grote opkomst. Na de winterstop wisten gelukkig velen het park weer te vinden en was het een enthousiaste start. Uiteraard, en dat werd door de voorzitter nog maar eens benadrukt, is dit evenement niet mogelijk zonder alle vrijwilligers, sponsoren en dagsponsors.

Deze zondag was Beauty by Goon uit Breukelen de dagsponsor en aankomende week is het de beurt aan Vechtstreek Fysiotherapie (voorheen Brouwer-Swinkels) die sponsor is van de zogenaamde kindermiddag. Aankomende zondag begint met dans- en sportfitvereniging Terpsichoré, een vaste gast bij ParkPodium. Ieder jaar weer werken de diverse groepen aan allerlei dansen die ze vol enthousiasme voor het publiek uitvoeren. Jazzballet, steps, streetdance, Hip Hop, kidsdance, moderne jazz, zumba: alles komt voorbij. Daarna is het podium voor De Busquitos, muzikaal vermaak voor alle leeftijden. 4 Uitzonderlijke muzikanten nemen u mee op een vrolijke reis langs diverse muzikale genres. Swing, calypso, samba, Rock & Roll, klassiek en alles daar tussen- en omheen. Ze mengen zich in het publiek, regelen spontane line-dances of limbo wedstrijden en spelen serenades. Dat wordt moeilijk stilzitten bij dit aanstekelijk enthousiasme.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES