Ondernemersvereniging Stichtse Vecht bloeit als nooit tevoren

maandag 08 juli 2019 12.30 uur | laatst gewijzigd: dinsdag 09 juli 2019 08.02 uur | auteur: Robbert Oelp

Ondernemers en ZZP'ers gevestigd en/of woonachtig in Stichtse Vecht worden vertegenwoordigd door Ondernemersvereniging Stichtse Vecht en het ZZP-platform Stichtse Vecht. Om die leden goed te informeren over wat de OVSV allemaal doet heeft het bestuur van de OVSV een informatiebrochure opgesteld en aan alle leden toegezonden. En OVSV deed er nog een schepje bovenop en lanceerde onder tropische omstandigheden een nieuwe website: www.ovsv.nl.

Brochure
Op dinsdag 9 juli ontvingen OVSV- en ZZP-platform leden een informatiebrochure van de Ondernemersvereniging. De brochure informeert leden maar ook alle gemeenteambtenaren en andere contacten binnen de gemeente, regio, provincie en collega bedrijven. In de brochure valt meer te lezen over de missie, visie, evenementen voor leden, samenwerking met gemeente en plaatselijke evenementen, prioriteiten voor het lopende jaar en belangrijke maatschappelijke thema's in relatie tot het vrije ondernemerschap: 'Wij hopen met deze brochure duidelijkheid te hebben gegeven waar wij staan als de OVSV. Niet omdat wij denken dat wij ‘de wijsheid in pacht hebben’, maar wel omdat wij graag meedenken en meepraten over de prioriteiten die onze leden en onze verenigingen bezighouden.”
 
Nieuwe website
Naast een informatiebrochure lanceerde de Ondernemersvereniging Stichtse Vecht een nieuwe website. De website heeft een nieuwe look & feel en bevat up-to-date informatie over de vereniging en haar leden. Met een nieuwe website en informatiebrochure bloeit de vereniging als nooit tevoren. Interesse om te samenwerken, lid te worden of vrijblijvend kennis te maken? Surf dan eens naar de website: ovsv.nl.
 
NB: De informatiebrochure is als document bij dit artikel toegevoegd.

Documenten

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES