Derde ParkPodiumzondag geslaagd

maandag 15 juli 2019 06.25 uur | laatst gewijzigd: maandag 15 juli 2019 07.27 uur | auteur: ParkPodium

Afgelopen zondag was het alweer de derde ParkPodiumzondag van dit jubileumseizoen. Het weer was net wat minder dan de eerdere zondagen maar dit mocht de pret niet drukken. Zowel bij Mo & The Stage Snimals als bij Danny Lukassen zat de sfeer er goed in. Foto's Aart Reitsma

Mo en haar animals trapten de middag af. De band maakte van het optreden een waar feest!
Rauwe blues, afgewisseld met stevige rock en een mooie gevoelige ballade, voor ieder wat wils. De opvallende donkere bluesstem van Monique Verkerk was indrukwekkend en een waar genot om naar te luisteren.

Na de pauze was het een thuiswedstrijd voor zanger Danny Lukassen. De Breukelaar die al eerder op het ParkPodium stond, wist ook deze keer goed in te spelen op het publiek. Dit deed de zanger met een mooie mix van liedjes uit de oude doos en moderne Nederlandse meezingers, van collega’s en uit eigen repertoire. En met de polonaise tot vrolijk gevolg.

Volgende week is het de eer aan Tim Dawn, met zijn ambachtelijke en tegelijkertijd moderne Indie popsongs, om de zondag te openen. Niemand minder dan Monique Klemann neemt de microfoon van hem over. Bij velen is Monique bekend als helft van Lois Lane, maar deze getalenteerde zangeres is ook al lange tijd als solo-artiest actief.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES