Zeeverkenners halen vaardigheidsinsignes

woensdag 17 juli 2019 09.00 uur | laatst gewijzigd: donderdag 18 juli 2019 06.56 uur | auteur: Scouting Johannes de Doper

De Vaardigheidsinsignes Werfbaas en Motorspecialist zijn uitgereikt bij Zeeverkenners Johannes de Doper.

Naast Zeilen en werken aan de bekende burgerschapsvaardigheden van Scouting, werken de Zeeverkenners Johannes de Doper, aan hun Vaardigheidsinsignes. De uitgereikte vaardigheidsinsignes zijn heel speciaal. Ze maken deel uit van de specialisatiefase binnen Scouting Nederland. Ze worden slechts uitgereikt wanneer iemand heeft laten zien over uitmuntende kwaliteiten te beschikken. Als groep zijn we enorm trots! Casey is een Eindbaas!

Casey de Weert heeft hij laten zien onze boten volledig in onderhoud te kunnen nemen. Het insigne Werfbaas heeft hij  verdiend Buiten winter- en zomerklaar maken heeft hij een onderhoudsplan opgesteld en dat uitgevoerd.  Het insigne Motorspecialist heeft hij verdiend met andere vaardigheden. Hij heeft de buitenboordmotoren van onze groep eerst onder supervisie en later zelfstandig in onderhoud genomen. Hij is op stage geweest bij iemand die boten in onderhoud heeft en daar zijn vaardigheden verder bekwaamd. 

Gefeliciteerd Casey! Laat je zien, laat je horen!

 Wil je meer weten over onze groep? Neem contact op via: https://www.scoutingjohannesdedoper.nl/contact/

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES