Afsluitingen door werkzaamheden A2 tussen Maarssen en Leidsche Rijn

vrijdag 19 juli 2019 08.00 uur | laatst gewijzigd: vrijdag 19 juli 2019 07.03 uur | auteur: Website Gemeente Stichtse Vecht

De werkzaamheden aan de A2 tussen Holendrecht en Leidsche Rijntunnel gaan een nieuwe fase in. Tot nu toe is er gewerkt tussen Holendrecht en Maarssen. In de komende werkweekenden gaat Rijkswaterstaat aan de slag op de A2 tussen Maarssen en de Leidsche Rijntunnel. (Archieffoto RTV Stichtse Vecht).

Afsluitingen
De komende 2 werkweekenden is de parallelbaan van de tunnel in de richting van Amsterdam afgesloten. Dit is nodig voor het asfalteren van de parallelweg tussen de tunnel en Maarssen. Deze werkzaamheden zullen impact hebben op de bereikbaarheid van de westkant van Utrecht vanaf de A2. Hierover zijn goede afspraken gemaakt met de hulpdiensten.

De komende 2 weekenden (van vrijdag 19 juli tot maandag 22 juli en van vrijdag 26 juli tot maandag 29 juli van 19.00 uur tot 05.00 uur) zijn afrit (6) Maarssen, op- en afrit (7) Utrecht Leidsche Rijn en oprit (8) Utrecht-Centrum van de A2 richting Amsterdam afgesloten. Ook afgesloten is de verbindingsweg A12/A2 ter hoogte van knooppunt Oudenrijn, komende vanuit Den Haag richting Amsterdam.

In het weekend van 26 juli tot 29 juli (vrijdag en zaterdagavond en -nacht) is ook oprit (6) Maarssen van de A2 in de richting van Amsterdam afgesloten.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES