Maakt u Breukelen een stukje gezelliger?

dinsdag 23 juli 2019 10.17 uur | laatst gewijzigd: dinsdag 23 juli 2019 11.21 uur | auteur: Welzijn Stichtse Vecht

Huiskamer Breukelen midden is een gezellige ontmoetingsplek voor alle mensen in Breukelen. Iedereen is van harte welkom! Wij organiseren verschillende leuke activiteiten, zoals de open lunchtafel, bloemschikken, schilderen, high tea, modeshows, sjoelen, filmmiddagen en informatiebijeenkomsten.

Vind je het belangrijk dat er allerlei activiteiten worden georganiseerd en vindt je het leuk om activiteiten te coördineren? Dan is deze vrijwilligersfunctie bij Welzijn Stichtse Vecht wellicht iets voor jou! Je coördineert de huiskameractiviteiten waar een team van vrijwilligers werkt en onze wijkopbouwwerker helpt daarbij. De wijkhuiskamer is op woensdagmiddag en 1 keer per maand van 11.00 tot 14.00 uur.

Daaraan voorafgaand ben je druk met voorbereidende en coördinerende taken, zoals de administratie (in Word en Exel), nieuwe activiteiten bedenken en organiseren en zorgen dat activiteiten voldoende bekendheid krijgen. U wordt begeleid en ingewerkt door onze wijkopbouwwerker. De totale tijdsbesteding zal gemiddeld ongeveer 2 tot 3 uur per week zijn, bij voorkeur op woensdag of donderdag.

Wilt u meer informatie over deze vrijwilligersfunctie? Neem dan gerust contact op met de wijkopbouwwerker, Marijke Boot. Telefoonnummer 0346-290710 of via de e-mail m.boot@welzijnsv.nl. Kijkt u ook eens op onze website www.welzijnstichtsevecht.nl

 

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES