Gemeente heeft keuze gemaakt voor nieuwe gemeentesecretaris

woensdag 24 juli 2019 09.44 uur | laatst gewijzigd: woensdag 24 juli 2019 10.46 uur | auteur: Redactie RTV Stichtse Vecht

Op de vacature voor gemeentesecretaris Stichtse Vecht hebben 24 personen gereageerd. Na selectie zijn er 6 personen voor een kennismakingsgesprek uitgenodigd. Uiteindelijk is er één kandidaat overgebleven. In augustus volgt het afrondende gesprek, waarna we de naam van onze nieuwe gemeentesecretaris bekend maken. (Archieffoto RTV Stichtse Vecht).

Burgemeester Yvonne van Mastrigt: “We zijn verheugd en aangenaam verrast dat 24 personen hun interesse hebben uitgesproken voor de functie van eerste adviseur van het college en algemeen directeur van onze organisatie. Hieruit blijkt dat wij als organisatie aantrekkelijk en gewild zijn. Na het laatste gesprek in augustus, zullen we de naam bekend maken. Helaas is het onmogelijk om dat eerder te doen in verband met lopende en komende vakantieafspraken. Juist bij de afronding van dit traject is zorgvuldigheid vereist.”

De vacature voor gemeentesecretaris is voor 1,5 jaar uitgeschreven. Hierdoor kan de nieuwe burgemeester, die begin 2020 zal starten, zich een oordeel vormen over het profiel en de definitieve invulling van de functie van gemeentesecretaris.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES