Bisonspoor bouwt aan een vernieuwd winkelcentrum

woensdag 31 juli 2019 10.46 uur | laatst gewijzigd: woensdag 31 juli 2019 09.53 uur | auteur: Redactie RTV Stichtse Vecht

Onder de noemer ‘Bisonspoor Bouwt’ zijn de afgelopen maanden al veel werkzaamheden verricht. De renovatie van het winkelcentrum is onderdeel van het totale masterplan Bisonspoor 2020 (www.bisonspoor2020.nl), waarbij niet alleen het winkelcentrum wordt verbouwd. In de nabije toekomst zullen er ook vele nieuwe appartementen worden bijgebouwd. Ook een aantal winkeliers zullen hun winkels gaan renoveren en / of aanpassen.

Middenplein
De aankomende maanden wordt het middenplein van het winkelcentrum gerenoveerd. Het plein is afgezet met gedecoreerde stofschotten. Dit is gedaan om geluidsoverlast te voorkomen en de veiligheid te borgen. Vanaf eind november 2019 gaat het plein al weer open, met een geheel nieuw dak! Het huidige dak gaat er dus letterlijk af en maakt plaats voor een nieuwe en modern dak met veel meer doorzichtige materialen, wat gaat leiden tot meer lichtval in het winkelcentrum. Een nieuwe lift, nieuwe trap en nieuwe roltrappen zorgen voor een merkbare verandering van het middenplein.

Bouw, scan, kleur en win
Tijdens de renovatieperiode wordt niet alleen gebouwd. Er zijn namelijk diverse activiteiten in het winkelcentrum. Zo kunt u gedurende de renovatieperiode – naast boodschappen doen – de werkzaamheden volgen en leuke activiteiten bezoeken. Tot en met 25 augustus 2019 is het mogelijk om mooie prijzen te winnen tijdens het Scan & Win Prijzenfestival. Op de koopzondagen staan ook altijd leuke activiteiten gepland, zoals een graffiticursus in september. Houd de website www.bisonshopping.nl in de gaten voor meer informatie en nieuws.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES