Weer een grandioos Park Podium!

dinsdag 06 augustus 2019 08.31 uur | laatst gewijzigd: dinsdag 06 augustus 2019 07.32 uur | auteur: ParkPodium Boom & Bosch

Afgelopen zondag, 4 augustus , was het alweer de 6e zondag dat er in Breukelen, in park Boom en Bosch, een ParkPodium werd gehouden. Omdat ParkPodium dit jaar 25 jaar bestaat, mag bijna verondersteld worden dat eenieder in Breukelen en omgeving dit fenomeen kent. Zo leek het in ieder geval wel want het park was meer dan goed bezocht! Deze zondag werd geopend met Jaimi Faulkner en zijn band. Deze Australische zanger is een virtuoos op de gitaar en het publiek in Boom en Bosch kon het spel van de gehele band bijzonder goed waarderen, gelet op het ruime applaus wat na ieder nummer werd gegeven. Na een pauze met een goede sound check begon “Cabo Cuba Jazz” met hun avontuurlijke programma. Deze band met hun opzwepende Cubaanse rumba en salsa raakte het publiek geweldig en al snel stonden er velen te dansen voor het podium. Weer een fantastische middag in het park met hele mooie muziek en met natuurlijk geweldig mooi weer.

Aanstaande zondag wordt er vanaf 14.00 uur afgetrapt met de band “Cookhouse”, die moderne country pop muziek speelt. Cookhouse was in 2018 3FM talent en stond in een uitverkocht Paradiso. Na de pauze zal de band “Stones Sessions” het podium bezetten en met passie, vuur en overtuiging vele nummers van de Rolling Stones laten horen.

Liefhebber van de Stones? Dan wil je zondag 11 augustus ParkPodium echt niet missen!

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES