Volop Tijd voor Bewegen in de aanbieding

donderdag 08 augustus 2019 16.22 uur | laatst gewijzigd: donderdag 08 augustus 2019 15.25 uur | auteur: Tijd voor Bewegen
Foto: Ineke Schipstra

Hoewel de vakantie nog in volle gang is, staan erop de agenda van Tijd voor Bewegen alweer diverse hardloopactiviteiten.

Vanaf 21 augustus starten de trainingen op weg naar de halve marathon van Amsterdam op 20 oktober. Kun jij 10 KM rennen in ongeveer een uur tijd en zoek jij trainingsmaatjes, goede begeleiding en sportmassage dan is deze clinic wat voor jou.

Voor wie wil ontdekken of hardlopen echt zo leuk is, staan er twee beginnersclinics op de agenda; de eerste start direct na de vakantie op 4 september. Schikt dit je niet dan kun je ook in oktober op de zaterdagochtend starten. Een clinic voor echte beginners waarin de trainsters van Tijd voor Bewegen er alles aan doen om het plezier in het hardlopen op jou over te brengen met veel aandacht voor techniek en blessurepreventie.

Na deze clinic kun jij 30 minuten hardlopen en waarschijnlijk zelfs 5 KM. Voor meer informatie en om je aan te melden: www.tijdvoorbewegen.nl/hardloop-clinics

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES