Wie komt de bingo in Vreeland redden?

vrijdag 09 augustus 2019 10.48 uur | laatst gewijzigd: vrijdag 09 augustus 2019 10.12 uur | auteur: Welzijn Stichtse Vecht

Éen keer per maand op de tweede maandag middag is er een gezellige en goed bezochte bingo voor senioren in het Dorpshuis te Vreeland. De bingo is een leuke plek om elkaar te ontmoeten en elkaar weer te spreken. Het blijft altijd een verassend en spannend spel, maar het gaat niet om de grote prijzen. Maar kan de bingo in Vreeland nog wel blijven bestaan?

De bingo wordt geleid door enthousiaste vrijwilligers. Jammer genoeg gaat Truus van den Bos ons, na meer dan 20 jaar, verlaten en gaat genieten van haar vrije tijd. We zijn nu op zoek naar een nieuwe vrijwilliger die het leuk vind om de bingo te draaien voor 9x per jaar (van september t/m mei).

Je bent ongeveer 2 dagdelen per maand kwijt aan uren voor de bingo. De werkzaamheden vooraf zijn kleine prijsjes kopen van het opgebrachte geld van de bingokaarten, inzamelen van gegeven prijsjes en wat cadeautjes inpakken. Op de bingomiddag zelf, het vullen van de prijzentafel, de bingokaarten verkopen (zelf de financiën beheren), de bingo draaien en na afloop de overgebleven spullen opruimen. Dit doe je niet alleen, maar samen met An van Ekris. 

Maandag 9 september zal Truus voor de laatste keer de bingo draaien en heb je interesse, laat het weten. Dan kan je kennis maken en meedoen. De bingo is in het Dorpshuis Vreeland, Fetha 16. Inlopen kan vanaf 13.30 uur en om 14:00 uur zal de Bingo starten. Deelname € 6, - voor 2 setjes van 8 rondes, inclusief een drankje. Inlichtingen bij Welzijn Stichtse Vecht, Marijke Boot, e-mail: m.boot@welzijnsv.nl, tel. 0346 – 290710.  Zie ook www.welzijnstichtsevecht.nl

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES