Vertoon uw/ jouw talent in de Johannes de Doperkerk

zondag 11 augustus 2019 11.57 uur | laatst gewijzigd: zondag 11 augustus 2019 13.03 uur | auteur: SCAJ

Ook dit jaar is de Johannes de Doperkerk in Breukelen open op Open Monumentendag, zaterdag 14 september. Dat biedt een uitgelezen gelegenheid voor artiesten zoals musici, zangers en cabaretiers om te horen én te laten horen hoe hun uitvoeringen klinken in deze niet alleen prachtige monumentale- maar ook akoestisch mooie kerk.

Al enige jaren organiseert SCAJ (Stichting Culturele Activiteiten Joh. de Doperkerk) optredens. Deze variëren van grootschalige concerten als de Mattheus Passion tot huiskamerconcerten van Barok Langs de Vecht. De muziekstijl is eveneens divers van barok tot jazz. Ook lezingen zoals de Van Gogh lezing en gastsprekers zoals Herman Pleij stonden op het programma.

Artiesten die deze uitdaging willen aangaan, nodigen wij uit zich aan te melden via scajdd@gmail.com

Er is overigens een piano en orgel aanwezig. Wellicht geeft deze ervaring aanleiding om later nog eens op te treden want in tegenstelling tot eerdere berichten blijft de kerk gewoon “open”.

De kerk aan de Straatweg 146  in Breuklen, staat op Open Monumentendag voor een ieder open van 11.00 tot 16.00 uur en er staat een kopje koffie of thee klaar.

Foto: archief RTV Stichtse Vecht

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES