Aquacross training: doe mee met de proefles!

donderdag 22 augustus 2019 12.59 uur | laatst gewijzigd: vrijdag 23 augustus 2019 11.56 uur | auteur: Kikkerfort

Vanaf 27 september starten in zwembad ’t Kikkerfort de nieuwe lessen Aqua crosstraining. In deze training werk je aan je conditie en kracht met intervaltrainingen en circuitvormen in diep en ondiep water. De lessen worden gegeven op vrijdag om 19:00 uur (en misschien ook een groep om 20:00 uur). Op 13 september geven we eerst een proefles. Inschrijven hiervoor kan in het zwembad of via de website. 27 september start de lessenreeks van 9 lessen. Wees er snel bij, want vol is vol!

Wat is Aqua crosstraining?

Aqua crosstraining is een high impact training in het water en op de kant, waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende materialen. De bewegingen zijn een ultieme combinatie van explosieve kracht- en conditietraining. Hiermee bouw je snel een goede conditie op. Er wordt gebruik gemaakt van elementen uit bootcamp, combat, en fitness. Door te variëren in snelheid en grootte van de bewegingen kan iedereen de training zo zwaar maken als je zelf wil. De trainingen worden gegeven door een ervaren docent. Tijdens de training werk je veel in tweetallen, zodat je elkaar kunt oppeppen. Iedere week worden de oefeningen een beetje zwaarder, zodat je na 9 weken echt vooruitgang merkt. Na de training is er gelegenheid om even bij te komen in het recreatiebad.

 

Schrijf je in voor de proefles!

Op 13 september om 19:00 uur kun je meedoen met een proefles. Inschrijven kan in het zwembad of op de website www.kikkerfort.nl/trainingen/26/aqua-crosstraining. De proefles kost € 5,-

 

Praktische informatie

Start: vrijdag 27 september

Tijd: 19:00 uur

Lessen: 9 lessen - je sluit een abonnement af voor 9 lessen en er is 1 inhaalles

Kosten: € 69,95

Proefles: 13 september, inschrijven: www.kikkerfort.nl/trainingen/26/aqua-crosstraining

Leeftijd: van circa 18 tot 50 jaar

Vol = vol!

Data: 27 september, 4, 18, 25 oktober, 1, 8, 15, 29 november, 6 december. Inhaalles: 20 december.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES