Eigen bijdrage: Massop Coaching viert 10-jarig jubileum: burn-out preventie actueler dan ooit

donderdag 29 augustus 2019 19.18 uur | laatst gewijzigd: donderdag 29 augustus 2019 18.20 uur | auteur: Massop Coaching

Massop Coaching - voor Business en Life Coaching - viert dit jaar haar 10-jarig jubileum. In 2009 werd Massop Coaching, waar nu een team van 6 coaches werkzaam is, opgericht door Simone Massop.

Stress op het werk is beroepsziekte #1. 1 op de 6 werknemers kampt met burn-out klachten en TNO-onderzoek geeft aan dat 3 miljoen mensen behoefte hebben aan maatregelen tegen werkstress. 36% van werk gerelateerd ziekteverzuim ontstaat door stress. De aan burn-out gerelateerde verzuimkosten worden begroot op 1,8 miljard Euro per jaar. Mede als gevolg hiervan is bij de meeste organisaties veel interesse voor burn-out preventie en herstel en is men bereid te investeren in haar medewerkers door het aanreiken van individuele trajecten en workshops in groepsverband. 

Simone Massop: “De methode van Massop Coaching werkt erg doeltreffend doordat het om een integrale aanpak gaat. Hierdoor ontstaat er een verandering van binnenuit, een verandering die duurzaam is. Het is één van mijn belangrijkste drijfveren als coach en ondernemer  om cliënten een blijvend resultaat mee te geven, waar zij de rest van hun leven baat bij hebben”. 

Omdat Massop Coaching sterk gelooft in de kracht van haar aanpak, geeft zij ter ere van haar 10-jarig jubileum een burn-out preventietraject t.w.v. € 3.600,- weg. Voorkomen is beter dan genezen! Voor meer informatie over deze actie verwijzen wij naar de website www.massopcoaching.nl/winactie.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES