Gratis muziek-, en beweegles met uw kind samen met ouderen

maandag 02 september 2019 18.17 uur | laatst gewijzigd: donderdag 12 september 2019 09.10 uur | auteur: Tjarda van Vugt

Kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 4 jaar zijn met hun ouder(s)/verzorger(s) van harte welkom om woensdag 11 september om 10.30u onder begeleiding van muziekdocent Sophieke Salverda (Peutermuziek Utrecht) te komen zingen, dansen en muziek maken in aanwezigheid van ouderen in Woon-zorgcentrum Maria Dommer te Maarssen.

Het doel van deze gratis proefles is om ouders en kinderen te enthousiasmeren voor deelname aan de najaarslessen die woensdag 25 september aanstaande starten.

Uit voorgaande lessen is gebleken dat zowel kinderen en hun ouders als ouderen veel plezier beleven aan de lessen en elkaars gezelschap. Zo zijn een aantal ouders en peuters van het eerste uur nog altijd trouwe deelnemers aan de lessen.

Dit zegt activiteitenbegeleider Saliha Skenderovic van woonzorgcentrum Maria Dommer over de lessen:
‘Heel bijzonder om te zien wat muziek en kinderen bij ouderen met dementie in beweging kunnen zetten. Ik zie blije bewoners die mee bewegen, mee zingen, lachen en contact maken met kinderen en dat bewoners onder elkaar meer interactie hebben. Middels deze lessen zorgen wij voor leuke momenten voor ouderen die bijdragen aan een goede levenskwaliteit van onze bewoners.’

Bent u als ouder/verzorger met een kleine dreumes en/of peuter nieuwsgierig geworden naar deze lessen?! Dan kunt u zich inschrijven voor de gratis proefles via: smsalverda@ziggo.nl o.v.v. Proefles.

Vanaf woensdag 25 september a.s. om 10.30u starten de najaarslessen in Woonzorgcentrum Maria Dommer. Voor meer info: facebook.com/wijmakeneenkringetje of website van muziekdocent: www.peutermuziekutrecht.nl

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES