Bisonspoor Offices geopend

woensdag 04 september 2019 15.15 uur | laatst gewijzigd: woensdag 04 september 2019 14.17 uur | auteur: Bisonspoor Offices

Vanaf maandag 2 september is het Business Center officieel open en kunnen kantoorhuurders van Bisonspoor Offices gebruikmaken van de voorzieningen.

De voorzieningen
Het Business Center omvat een ontvangstruimte met receptie voor de gasten, een horecagelegenheid van Vascobelo, flexplekken én de kantoorhuurders kunnen gebruikmaken van 11 bijzonder ingerichte vergaderruimtes. Verder biedt het Business Center een congreszaal voor grotere bijeenkomsten.
Om gebruik te kunnen maken van de vergaderruimtes is een reserveringssysteem ontwikkeld wat de huurders optimaal gemak biedt. Daarnaast is het Business Center verbonden met de vier bestaande kantoortorens (A, B, C, D) waardoor het een ideaal verzamelpunt is om elkaar te ontmoeten. Tevens kan dit gebruikt worden voor het organiseren van relatie evenementen. Met de realisatie van het nieuwe Business Center onderscheid Bisonspoor zich van vergelijkbare kantoorcomplexen. In combinatie met de locatie aan het spoor Amsterdam –Utrecht biedt het huurders een unieke plek.

Het verhaal achter het design
Het Business Center heeft een heel bijzonder design. Het design en de uitstraling van de ontvangstruimte sluiten naadloos aan op de nieuwe stijl van het winkelcentrum dat momenteel gerenoveerd wordt. Bij binnenkomst valt het direct op dat er veel aandacht is besteedt aan detail, kleur en materiaalgebruik. De vergaderruimtes hebben allemaal een eigen karakter.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES