2 en 9 oktober open repetities kamerkoor Bachanten

dinsdag 10 september 2019 15.56 uur | laatst gewijzigd: dinsdag 10 september 2019 17.01 uur | auteur: Kamerkoor BACHANTEN

De Bachanten zijn opgericht in 2014 en in de eerste vijf jaar van hun bestaan fors gegroeid. In 2019 vierden we ons eerste Lustrum en wisselden we van dirigent. Sinds april dit jaar dirigeert Maarten van der Bijl ons koor en gaan we met veel elan en plezier verder op onze muzikale ontdekkingstocht.

Ons koor bestaat inmiddels uit 33 leden met een goede balans over de vier stemsoorten: 9 Sopranen, Alten en Bassen en 6 Tenoren. Maar we kunnen nog prima een aantal nieuwe leden gebruiken. Bij alle stemgroepen.
Dus als u die enthousiaste man of vrouw bent, die ervan houdt om in een gemengd koor met een redelijke ambitie en vooral met heel veel plezier, klassieke (kamer)koorzang te beoefenen:

Kom dan naar onze OPEN REPTITIES op 2 of 9 oktober a.s. in De Ark in Maarssen

U kunt meeluisteren of misschien wel meteen meedoen met een normale repetitie en beoordelen of de Bachanten iets voor u zijn. Beschikbaarheid en enthousiasme om met ons koor mee te zingen zijn wat ons betreft de belangrijkste voorwaarden. Zowel jongere als oudere volwassenen zijn welkom. Ook als u nog niet eerder gezongen heeft, bent u van harte welkom, al zien wij enige (koor)zangervaring wel als een voordeel (geen harde eis vooraf).

Er wordt op een ontspannen en plezierige wijze gerepeteerd. Als u op genoemde data niet in de gelegenheid bent om op een van beide Open Repetities te komen, dan kunt u uiteraard op een andere repetitie langskomen.
De repetities zijn iedere woensdag van 15.00 tot 17.00 uur in De Ark, Duivenkamp 844 in Maarssen-Broek.

Nadere informatie bij Tom Blanken via mobiel 06 1341 4607 of mail: voorzitter.bachanten@gmail.com.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES