Restaurant DeZusters uit Maarssen genomineerd voor horecaprijs

zondag 22 september 2019 11.54 uur | laatst gewijzigd: zondag 22 september 2019 11.25 uur | auteur: Redactie RTV Stichtse Vecht

Restaurant De Zusters, te vinden in een oud-klooster op Buitenplaats Doornburgh, is genomineerd voor een Entree Award in de categorie Best Hospitality Concept. De Entree Awards zijn een initiatief van horecavakblad Entree. Deze week werden de vijftig nominaties bekend van nieuwe, of vernieuwde horecabedrijven voor een Award in een van de tien categorieën. De winnaars in de tien verschillende categorieën worden bekend op maandag 25 november, tijdens een feestelijke uitreiking in Theater Amsterdam. (Archieffoto).

De nominaties zijn een belangrijke graadmeter voor de ontwikkelingen in de horecabranche. Een award is voor de winnaars de bekroning voor inspanningen die hun bedrijf tot een van de meest onderscheidende horecazaken van het afgelopen jaar maakt. Een vakjury beoordeelt nieuwe, of het afgelopen jaar gerestylede restaurants, hotels, cocktailbars en nachtclubs.

De jury bestaat uit zestien gespecialiseerde designers, conceptontwikkelaars en trendwatchers. Juryvoorzitter Iris Kranenburg, hoofdredacteur van Entree Magazine: “Dankzij de onafhankelijkheid van onze juryleden en hun status op hun vakgebied is een nominatie echt van meerwaarde. Een nominatie is dus een waardevolle erkenning waar de bedrijven terecht trots op zijn.” De Entree Awards worden voor de dertiende keer georganiseerd.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES