Brocante veiling bij Wawollie Kringloop Utrecht - Zaterdag 28 september vanaf 10 uur

dinsdag 24 september 2019 14.49 uur | laatst gewijzigd: dinsdag 24 september 2019 13.51 uur | auteur: Wawollie Kringloop

Dit weekend komt een vrachtwagen vol brocante meubels, servies en meer naar Wawollie Kringloop Utrecht, Maarssenbroeksedijk 59. Alle spullen zijn verzameld vanaf de Franse marktjes en schuren wat zorgt voor een unieke collectie. Vanaf 10 uur worden de brocante items vanuit de vrachtwagen geveild om iedere bezoeker de kans te geven zijn of haar favoriete item in handen te krijgen.

De brocante wordt maandenlang door Daniëlle verzameld in Frankrijk. Zij gaat langs bij marktjes en schuurverkopen in Zuid-Frankrijk af om de mooiste items te vinden. Van oude luiken tot brocante kruiken en van reiskoffers tot unieke meubels. Alles komt voorbij tijdens de brocante veiling, rechtstreeks vanuit de vrachtwagen. 

De niet verkochte brocante gaat direct de winkel in. Hier heeft de bezoeker rustig de tijd om te kijken en te kopen. De ruim 3.000 m2 kringloopwinkel is de hele dag open van 10 tot 18 uur op Maarssenbroeksedijk 59, Utrecht.
 
Ben je erbij?
Adres: Maarssenbroeksedijk 59, Utrecht
Parkeren: gratis, er zijn veel parkeerplaatsen
Gratis koffie en thee staat klaar

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES