Verliesbeurten voor BVL Nassau Tapijt

maandag 30 september 2019 08.35 uur | laatst gewijzigd: maandag 30 september 2019 09.37 uur | auteur: Redactie RTV Stichtse Vecht

De twee biljartteams van BVL Nassau Tapijt verloren deze competitieronde.

Gevoelige nederlaag BVL Nassau Tapijt 1 tegen Walzicht 2
Harrie Meijer zo goed opdreef vorige week had dit keer geen schijn van kans tegen de goed spelende Bep de Rouw. Laurens Niekerk kon eveneens geen potten breken en verloor kansloos van Ruud van Doorn Laurens wist slechts 15 caramboles te vergaren. Erik van Rhee speelde de partij van zijn leven in maar 16 beurten won hij glansrijk van Sjaak van Stavel met het mooie moyenne van 2.37. Adri Stolker kon dit goede van zijn teamgenoot niet evenaren en verloor in 24 beurten van Richard Terlouw.

BVL Nassau Tapijt verliest met 5-2 van BV Nieuwegein 9
Dave Tjoeng begon uitstekend aan zijn nieuwe seizoen in maar 14 beurten speelde Dave Kees Kerkhof van het groene laken. Kees Radings speelde een goede partij maar moest zijn meerdere erkennen in John van de Bor die Kees in 33 beurten met slechts 3 caramboles tekort achter zich liet. Klaas Hendrik Verhoef trof het niet tegen Herman van het Riet die een prima partij speelde en Klaas Hendrik in 19 beurten versloeg.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES