Op zoek naar vrijwilligerswerk in Breukelen?

maandag 07 oktober 2019 17.07 uur | laatst gewijzigd: maandag 07 oktober 2019 18.08 uur | auteur: Welzijn Stichtse Vecht

Wij heten u van harte welkom! Welzijn Stichtse Vecht organiseert op de eerste etage van ’t Heycop in Breukelen ontmoetingsactiviteiten voor alle bewoners van Stichtse Vecht. Samen sporten, een spel spelen, een cursus volgen of soms alleen een kopje koffie drinken. Bedoeld voor mensen die het leuk vinden om actief te blijven, andere mensen te ontmoeten en dus graag de gezelligheid opzoeken.

Ter ondersteuning van die activiteiten zoeken wij een vrijwilliger, die gastvrouw of gastheer wil zijn voor onze bezoekers. Een vriendelijk woord, koffie/thee en andere drankjes serveren, bedienen van de kassa en opruimen. Draagt u graag een steentje bij en vindt u het leuk om tussen de mensen te zijn? Wij zoeken nog een  enthousiaste vrijwilliger, die ons  één of meerdere  dagdelen per week  wil helpen in het Trefpunt in Breukelen (ook eventueel ’s avonds). U maakt deel uit van een klein team. Werktijden zijn in overleg.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie, neem dan contact op met de coördinator Andre Klerks, a.klerks@welzijnsv.nl of via 0346-290170.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES