Kikkerfort 2e bij Zwembad van het jaar verkiezing

woensdag 09 oktober 2019 20.42 uur | laatst gewijzigd: woensdag 09 oktober 2019 19.46 uur | auteur: Sportpunt Stichtse Vecht

Zwembad ’t Kikkerfort in Breukelen is 2e geworden bij de verkiezing zwembad van het jaar. De verkiezing werd georganiseerd door ZwembadBranche. Zwembad ‘t Kikkerfort haalde een klanttevredenheidsscore van 8,6.

Trots!
Bedrijfsleider Anthony Fokker is trots op het resultaat: “Het is een mooie erkenning door onze bezoekers. Zij hebben hun stem laten horen. Volgend jaar gaan we voor de eerste plaats!” Wethouder Sport Hetty Veneklaas kwam de dag na de uitreiking langs in ’t Kikkerfort om Fokker en zijn team te feliciteren met de mooie prestatie.

Rapportcijfer: 8,6
‘t Kikkerfort was met 2 andere zwembaden genomineerd in de categorie Zwembad van het jaar met jaarlijks 100.000 – 200.000 bezoekers. De nominatie was het resultaat van een onderzoek onder bezoekers afgelopen zomer. Uit dit onderzoek kwam een klanttevredenheid van 8,6. De prijzen werden bekend gemaakt tijdens de ZwembadBranche dag op 8 oktober in Utrecht. De winnaar in deze categorie werd het Van Maanenbad in Rotterdam. 

Vriendelijk personeel
Tijdens de uitreiking werden een aantal positieve punten uit de enquête benadrukt: “Kikkerfort is een leuk zwembad met vriendelijk personeel. Er is veel omkleedgelegenheid aanwezig en de temperatuur van het water is zeer aangenaam.” 

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES