Vrijdag 8 november: Concert in Tienhoven

donderdag 10 oktober 2019 10.15 uur | laatst gewijzigd: donderdag 10 oktober 2019 11.19 uur | auteur: Concert in Tienhoven

“De mooiste concerten bij kaarslicht” Vrijdag 8 november speelt tijdens het najaarsconcert het Van Baerle Trio “meeslepend, ontroerend, fantastisch samenspel”

 Het Van Baerle Trio is in 2004 opgericht door pianist Hannes Minnaar, violiste Maria Milstein en cellist Gideon den Herder. De naam van het trio verwijst naar hun muzikale roots: de Van Baerlestraat in Amsterdam. Hier ontmoetten zij elkaar tijdens hun studie aan het Conservatorium, vlakbij het Concertgebouw, dat het trio als zijn muzikale thuis beschouwt.

Het trio treedt hier veelvuldig op. Het Concertgebouw nomineerde het trio voor de ECHO Rising Stars 2013/14, een tour die hen naar zalen in heel Europa bracht. Daarvóór hadden zij al verschillende belangrijke prijzen gewonnen, waaronder de Kersjesprijs. Sinds 2014 geven de zij hun ervaring door aan een volgende generatie musici op uitnodiging van het Conservatorium van Amsterdam. Het Van Baerletrio wordt geroemd om hun intense en evenwichtige samenspel.

Wij hopen van harte u te mogen begroeten bij onze concerten. Graag tot in Tienhoven! Voor meer informatie en kaarten: www.concerttienhoven.nl

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES