Wegen en kruispunten Maarssenbroek kunnen groei aan

woensdag 16 oktober 2019 19.44 uur | laatst gewijzigd: woensdag 16 oktober 2019 19.01 uur | auteur: Robbert Oelp

Donderdag 10 oktober was er een inloopavond in winkelcentrum Bisonspoor, over het mobiliteitsonderzoek Maarssenbroek. Dit onderzoek is uitgevoerd om te laten zien hoe meerdere ontwikkelingen in Maarssenbroek het verkeer beïnvloeden. Zo'n 60 inwoners zijn langs geweest en hebben vragen kunnen stellen over het onderzoek. Uit het onderzoek blijkt dat de huidige wegenstructuur en kruispunten in Maarssenbroek de ontwikkelingen prima aan kunnen.

Denk aan vragen als: Wat betekent dit onderzoek voor mij als inwoner van Maarssenbroek, duurt het straks langer als ik de wijk uit wil? Wordt de oprit van de Floraweg naar de Zuilense ring afgesloten? Nemen de verkeersproblemen in de spits op bepaalde plekken toe? 

Op niet alle vragen kon de gemeente al antwoord gegeven, omdat het onderzoek nog loopt. De vragen die gesteld zijn worden zoveel mogelijk verwerkt in het onderzoek.

Meer weten?
Kijk voor meer info op de website van Bisonspoor 2020. Wethouder Klomps van Verkeer en de verkeerskundige van het adviesbureau geven per video een korte toelichting op het onderzoek. Op de website kunt u zich ook aanmelden voor het ontvangen van berichten over nieuwe ontwikkelingen. Uit het onderzoek blijkt dat de huidige wegenstructuur de ontwikkelingen prima aan kan. 

 

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES