Vrijwilligersfeest 2019

donderdag 17 oktober 2019 16.19 uur | laatst gewijzigd: donderdag 17 oktober 2019 17.27 uur | auteur: Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht

Het jaarlijkse vrijwilligersfeest vindt op vrijdagavond 22 november van 19.30 uur – 22.30 uur plaats in Theater 4en1 in Breukelen. Met dit feest bedankt het college van B&W en de gemeenteraad van Stichtse Vecht alle vrijwilligers voor hun tomeloze inzet voor de lokale gemeenschap. Het feest wordt georganiseerd door de Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht.

De vrijwilligers worden in kermissfeer verrast met diverse lekkere hapjes en drankjes. Met een muzikale omlijsting  van de Nigtevechtse band ‘Turning Tides’ belooft het een swingende avond te worden. Tijdens deze feestelijke avond  worden ook de winnaars van de gemeentelijke Vrijwilligersprijs 2019 bekend gemaakt.

Uitreiking Vrijwilligersprijs 2019
Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde in onze gemeente. Om vrijwilligers in het zonnetje te zetten en het vele vrijwilligerswerk te waarderen organiseert het Gilde Stichtse Vecht samen met de gemeente Stichtse Vecht elk jaar de Vrijwilligersprijs. Een breed samengestelde en onafhankelijke jury beoordeelt de voordrachten en kent de Vrijwilligersprijs toe.

Aanmelden vrijwilligersfeest
U kunt zich tot 11 november online aanmelden voor het feest via www.vrijwilligersstichtsevecht.nl.
Er zijn een beperkt aantal plaatsen. Voor vragen kunt u contact opnemen met de Vrijwilligerscentrale op 0346 -29 07 10 of per e-mail: vrijwilligerscentrale@welzijnsv.nl.     

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES