Halloween in Kamelenspoor: Een spookhuis van ruim 100 meter

zaterdag 19 oktober 2019 12.07 uur | laatst gewijzigd: zaterdag 19 oktober 2019 11.12 uur | auteur: Halloween Kamelenspoor

Jaarlijks staat de Maarssenbroekse wijk Kamelenspoor eind oktober in het teken van Halloween, ook dit jaar is er van alles te doen voor jong én oud. Halloween in Kamelenspoor pakt dit jaar extra groot uit: een spookhuis van ruim 100 meter. Ga jij langs bij de meest gestoorde doktoren & psycho’s, of blijf je liever in de “Non-scare zone”, de Apotheek? In Kamelenspoor is Halloween voor jong & oud.

The Clinic
Halloween in Kamelenspoor opent dit jaar de deuren van een helse kliniek: The Clinic. Dit spookhuis van ruim 100 meter is voor de echte waaghalzen. Durf jij The Clinic te betreden? Er wordt gezegd dat je de kliniek als een ander mens verlaat, tenminste, als je de kliniek wel verlaat..

De Apotheek
Tijdens Halloween in Kamelenspoor word er ook aan de kleintjes gedacht. Zo is er naast het spookhuis ook een kids corner, deze is niet eng maar staat wel in het teken van Halloween. Kinderen kunnen hier hun eigen röntgenfoto gaan knutselen en Dansstudio van Harten geeft hier verschillende dansoptredens. Daarnaast is er gratis, warme chocomelk om even op te warmen, of misschien wel om bij te komen van de schrik.

We hopen je te mogen verwelkomen op 26 oktober 2019 van 18.00 tot 20.30 uur in Kamelenspoor (ter hoogte van huisnummer 149).

 

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES