Bas Nijhuis spreker op 'Dag van de Ondernemer' Stichtse Vecht

donderdag 24 oktober 2019 11.17 uur | laatst gewijzigd: donderdag 24 oktober 2019 10.32 uur | auteur: Website de Dag van de Ondernemer

Inmiddels een traditie: de Dag van de Ondernemer in de gemeente Stichtse Vecht. Ondernemers verdienen een dag waarop ze worden bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen. Jaarlijks ontmoeten zo’n 100 lokale ondernemers elkaar om te netwerken en met elkaar in gesprek te gaan over actuele thema’s en over vormen van samenwerken tussen markt en overheid.

Dag van de Ondernemer 2019: vrijdag 15 november
Op 15 november 2019 is er weer een feestelijke bijeenkomst speciaal voor ondernemers in Stichtse Vecht. De gemeente trakteert, in samenwerking met de ondernemersverenigingen, op een informatief programma met voetbalscheidsrechter en zelfstandig ondernemer Bas Nijhuis als inspirerende spreker. Zijn verhaal heeft als titel VAR versus ondernemer. Een andere kijk op ondernemerschap. Dat kan niet anders dan grensverleggend zijn! Aansluitend geven we twee bijzondere lokale ondernemers uit Stichtse Vecht het podium voor hun verhaal, is er ruimte voor het stellen van prangende vragen aan hen en is er een netwerkborrel. Kop ‘m in en wees erbij.

Meedoen? Meld je aan via Dag van de Ondernemer SV 2019.

Programma en praktische informatie
16:00 - 16:30 uur: inloop
16:30 - 17:00 uur: welkom wethouder Maarten van Dijk en pitch ondernemer(s)
17:00 - 18:00 uur: presentatie Bas Nijhuis
18:00 - 19:00 uur: netwerken en borrel
Locatie: Business Lounge Bisonspoor, Maarssen (3e verdieping Business Center Bisonspoor)

Voor wie interessant?
De Dag van de Ondernemer is speciaal bedoeld voor alle ondernemers die gevestigd zijn in de gemeente Stichtse Vecht. We bieden een programma aan waarin ondernemers in de schijnwerpers staan. We willen inspireren om de toekomstige uitdagingen op het gebied van ondernemerschap op te pakken.

 

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES