RTV Stichtse Vecht aangesloten op 'De Lokale Omroep' app

maandag 04 november 2019 19.39 uur | laatst gewijzigd: maandag 04 november 2019 18.40 uur | auteur: Robbert Oelp

Sinds deze week is RTV Stichtse Vecht aangesloten op 'De Lokale Omroep' app. Door dat RTV Stichtse Vecht is aangesloten op de MediaHub van de OLON kan de dagelijkse stroom aan content ook via de app 'De Lokale Omroep' bekeken worden. Daarnaast zijn via deze app de live-streams van het TV-kanaal en het Radio-kanaal live te bekijken en beluisteren. De app is beschikbaar op drie platforms: iOS, Android en Smart-TV's (Philips, LG en Samsung).

Gezamenlijke app
De voor drie platforms beschikbare app 'De Lokale Omroep' (iOS, Android en Smart-TV's van Philips, LG en Samsung) is een gezamenlijke app van aangesloten lokale omroepen. Omroepen die zijn aangesloten op de OLON MediaHub zijn via deze app live te bekijken en te beluisteren. Van sommige omroepen (waaronder RTV Stichtse Vecht) is ook de on demand content van de website via de app te bekijken. Via het doorgeven van uw postcode of zoeken op woonplaats is de content en de live-streams van RTV Stichtse Vecht te vinden. Ook andere lokale omroepen zijn via deze app te vinden.

Smartphones en tablets
'De Lokale Omroep' app is te installeren op smartphones en tablets die gebruik maken van iOs en Android. De app is te vinden in de Apple store en de Google Play Store.

Smart TV's
'De Lokale Omroep' app is ook beschikbaar op Smart-TV's van de merken Philips, LG en Samsung. Voor het downloaden van externe apps op uw Smart-TV verwijzen wij u naar de handleiding van uw Smart-TV.

Live streams radio en TV
Met de aansluiting van RTV Stichtse Vecht op de Mediahub zijn de live-streams (radio en TV) van RTV Stichtse Vecht weer toegankelijk. Deze zijn te bekijken via 'De Lokale Omroep' app (rubriek live). Ook via de Live button op onze website (rtvstichtsevecht.nl/nieuws) en de live pagina (live.rtvsv.nl/tv) zijn de live-streams te horen en te bekijken.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES