Schaken voor senioren en junioren

vrijdag 01 november 2019 10.43 uur | laatst gewijzigd: vrijdag 01 november 2019 09.48 uur | auteur: Wijkcentrum Breukelen Noord

Schaakcafé voor senioren gaat verder in november. Evenals het afgelopen seizoen startte het schaakcafé voor senioren weer in oktober en duurt tot en met maart. Op 4 november begint de nieuwe cursus jeugdschaak weer.

Senioren
Elke 2e en 4e dinsdagmiddag van de maand kunnen senioren weer deelnemen aan het schaakcafé in wijkcentrum Over Noord van 14.00 tot 16.00 uur, waar in een prettige sfeer geschaakt kan worden. Als U een tijd lang niet meer hebt geschaakt, of zichzelf maar een bescheiden schaker vindt, dan bent U juist heel welkom. U kunt tips krijgen van meer ervaren schakers, maar als U de eigen stijl wil behouden, is dat prima. Het gaat namelijk om het spelplezier!

De kosten over die periode oktober tot en met maart bedragen € 10,00, inclusief 1 koffie of 1 thee.
Aanmelden via overnoord@gmail.com en nadere info bij Cees Samsom via ceessamsom@online.nl

Jeugdschaak wordt vervolgd in november
Op 4 november begint de nieuwe cursus jeugdschaak weer. Met deze cursus van 5 lessen, krijgt het schooljaar 2019 – 2020 een vervolg. De kosten zijn € 5,00 voor 5 lessen in totaal (!) voor leerlingen van de basisschool. Het maximale aantal is 12 leerlingen.

De lessen zijn op 5 opeenvolgende maandagen van 16.00 tot 17.00 u in wijkcentrum Over Noord door de ervaren schaakleraar Cees Samsom.

Het wijkcentrum is aan de Vrijheidslaan 4 in Breukelen. Er wordt tijdens een les eerst circa een half uur getraind met uitleg en daarna een partij geschaakt.

Aanmelden kan via e-mail aan overnoord@gmail.com met vermelding van leeftijd en ervaring.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES