Wie wordt de vrijwilliger en vrijwilligersgroep van het jaar?

zaterdag 02 november 2019 09.16 uur | laatst gewijzigd: zaterdag 02 november 2019 08.49 uur | auteur: Redactie RTV Stichtse Vecht
Foto: Jan Van Dam

Op 22 november wordt het vrijwilligersfeest gehouden. Traditioneel wordt op die avond ook de vrijwilliger van het jaar en de vrijwilligersgroep van het jaar bekend gemaakt. Een deskundige jury van vrijwilligers heeft zich over alle aanmeldingen gebogen .(Archieffoto RTV Stichtse Vecht).

Vrijwilliger van het jaar
Er zijn drie vrijwilligers genomineerd voor de ‘vrijwilliger van het jaar.’ Dat zijn:  Mevrouw I. Dolman-Renkema uit Loenen aan de Vecht. Zij is als sinds de jaren 60 actief als vrijwilliger in Loenen. De heer C. van Nieuwkerk uit Breukelen. De heer Van Nieuwkerk is al heel veel jaren vrijwilliger bij de diverse stichtingen, verenigingen en instellingen. Mevrouw A. Grim, zij is vrijwilliger bij MZ&PC de Fuut en OSM Badminton. 

Vrijwilligersgroep van het jaar
Er zijn drie groepen genomineerd voor de ‘vrijwilligersgroep van het jaar.’ Dat zijn: Vrijwilligers Snavelenburg, Stichtse Vecht Computer café en opbouw- en afbouwgroep Dorpshuis Nigtevecht.

De ‘winnaars’ worden tijdens het vrijwilligersfeest van 22 november bekendgemaakt. 

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES